1 kage - ca. 20 stykker
Ingredienser
4 æg
300 g sukker (ca. 3½ dl)
250 g hvedemel (ca. 4¼ dl)
3 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
2 dl mælk
50 g smør
Fyld
75 g smør
100 g kokosmel (ca. 3 dl)
200 g brun farin (ca. 3¼ dl)
½ dl mælk
Bagetid: Ca. 20 min. ved 200°
Bagetid med fyld: Ca. 5 min. ved 225.
1: Pisk æg og sukker lyst og luftigt.
2: Bland mel, bagepulver og vaniljesukker sammen. Vend det forsigtigt i dejen drysset gennem en sigte.
3: Varm mælk og smør (lillefingervarmt) og vend det forsigtigt i dejen.
4: Hæld dejen i en lille smurt meldrysset bradepande (ca. 5 x 22 x 30 cm) og bag kagen midt i ovnen.
Fyld: Kom smør, kokosmel, farin og mælk i en tykbundet gryde og bring det i kog under omrøring. Tag kagen ud og skru op for ovnen. Fordel fyldet på kagen og bag den færdig, stadig midt i ovnen.
Tip: Man kan piske æg og sukker lyst og luftigt over vandbad - pas på at det ikke bliver for varmt - så koagulerer æggene.